Medewerkers

Marlies  van der Weijden

Marlies van der Weijden

Register Makelaar Taxateur (RMT)

Als kind wilde ik al makelaar worden. Studie, stage, bijbanen alles was gericht op een functie in de makelaardij. Tijdens mijn HBO-opleiding (MER) ben ik echter vanuit een stage terecht gekomen bij Defensie. Na aan een aantal succesvolle projecten binnen Defensie te hebben gewerkt, heb ik toch weer de keuze gemaakt voor een baan in de makelaardij.

Mijn resultaatgerichte houding, die altijd veel heeft kunnen betekenen in het projectmatig werk bij Defensie, gebruik ik nu in mijn functie als makelaar. In de projecten waarin ik heb gewerkt heb ik altijd een rol vervuld als “brug” tussen beleid en uitvoering. Met andere woorden, mensen met elkaar in contact brengen en verbinden, dat is is wat ik het liefste doe.

Mijn werkwijze is eerlijk en duidelijk zodat alle partijen weten waar ze aan toe zijn. Dit voorkomt een hoop gedoe en vervelende verassingen achteraf zodat iedereen zorgeloos kan verhuizen.

Elsbeth  Domburg

Elsbeth Domburg

Register Makelaar Taxateur (RMT)

Jarenlang ben ik actief geweest in de financiële dienstverlening. Al vanaf jonge leeftijd ben ik in contact gekomen met het ondernemerschap, het assurantiekantoor van mijn vader zat zelfs tijdelijk bij ons aan huis. Bemiddeling, organiseren en ontzorgen heb ik met de paplepel ingegoten gekregen. 

Behalve bemiddeling op het gebied van financiële diensten ontwikkelde ik de laatste jaren ook een passie voor wonen. Deze twee zaken wilde ik graag combineren en daarom ben ik de opleiding makelaardij gaan volgen.  Deze opleiding heb ik inmiddels succesvol afgerond en momenteel help ik je graag om je huis zo goed mogelijk te verkopen. Niet alleen tegen de beste prijs, maar ook tegen de beste condities. 

Door de nauwe samenwerking met DomburgvandePanne, waar mijn roots liggen, kunnen wij je nu echt compleet ontzorgen op financieel gebied. Kortom je verhuizing kunnen we van begin tot het eind regelen zodat jij al je aandacht kan richten op het inrichten van je nieuwe woning.    

Eunice de Jonge

Eunice de Jonge

Assistent Makelaar

Leuk dat je dit leest! Bel je met ons kantoor, dan is de kans groot dat je mij eerst aan de lijn krijgt. Daarom stel ik me hierbij graag even aan je voor.

Sinds juni 2019 werk ik bij Regiomakelaer als assistent makelaar. Met heel veel plezier ondersteun ik Elsbeth en Marlies bij hun werkzaamheden.

Al sinds mijn studies heb ik ervaring opgedaan in vastgoed- en facilitymanagement. Enige tijd ben ik ook werkzaam geweest in gebiedsontwikkeling, waarbij het hele bouwproces doorlopen wordt. De laatste jaren ontstond bij mij de ambitie om de makelaardij in te gaan tijdens het verkopen van onze vorige woning en het aankopen van onze nieuwbouwwoning.

Je zult mij vooral veel op kantoor zien voor het regelen van de backoffice. Maar je kunt mij ook tegenkomen bij bijvoorbeeld een open huis of fotosessie van je woning. Wat dit werk zo leuk maakt is de combinatie van het persoonlijke contact met mensen en vastgoed. Deze combinatie maakt dat het vak makelaardij echt mijn passie heeft gekregen!

Graag tot ziens of horens!

Meer informatie?