Aankoopmakelaar

Op zoek naar je droomhuis? Of heb je deze al gevonden? Natuurlijk wil je dit voor de beste prijs, en ook tegen gunstige voorwaarden.  

De koper van een huis heeft een onderzoeksplicht. Dit betekent dat je onderzoek moet doen naar bouwkundige- en juridische aspecten. De ervaring leert dat het niet of onvoldoende rechercheren op deze gebieden kan leiden tot teleurstellingen.  

Wij zetten onze specialistische kennis graag in om de aankoop van jouw droomhuis tot een succes te maken. 

In een vrijblijvend gesprek brengen we je woonwensen in kaart en informeren wij je over onze werkwijze. Weet je al wat je budget is? Wij werken samen met een ervaren en betrouwbare hypotheekadviseur. 

Naar aanleiding van dit gesprek stellen wij een persoonlijk aankoopplan op. In dit plan, dat is afgestemd op jouw persoonlijke situatie en woonwensen, staat stapsgewijs beschreven wat wij voor je doen. Ook is een gespecificeerde offerte opgenomen. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Duidelijk en zonder verassingen achteraf. 

Vanaf het in kaart brengen van je woonwensen tot en met de notariële overdracht van jouw huis kun je op onze persoonlijke begeleiding en expertise rekenen. Wij nemen je zo veel mogelijk taken uit handen zodat jij zorgeloos kunt verhuizen! 

We vertellen je graag meer over onze werkwijze tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kunt telefonisch een afspraak met ons maken of het formulier hiernaast invullen zodat wij contact met jou opnemen. 

Meer informatie?